fbpx

Ikke kjente detaljer om bestilling av resepter – Allina Health Pharmacy

Ikke kjente detaljer om bestilling av resepter – Allina Health Pharmacy

Ikke kjente detaljer om bestilling av resepter – Allina Health Pharmacy

InnholdsfortegnelseAlt om bruk av reseptbelagte medisiner i veterinærmedisinEnkeltstrategien du kan bruke for hvordan du kan kjøpe medisiner trygt fra et online apotek – FDA

Foto Har du noen gang blitt lokket til å kjøpe medisinene dine fra et Internett -apotek eller et annet nettsted? Du kan beskytte på egen hånd og også husholdningen din ved å bewaring når du anskaffer medisiner på nettet. Noen apoteknettsteder kjører legitimt samt bruk komfort, personlig privatliv, prisbesparelser og også beskytter for å kjøpe medisiner. Ikke alle nettsteder sammenfaller.

FDA advarer om at det er mange farlige apotek som hevder å tilby reseptbelagte medisiner til dypt nedsatte kostnader, vanligvis uten å kreve resept. Disse internettbaserte legemiddelbutikkene markedsfører vanligvis ikke-godkjente, forfalskede eller på annen måte farlige medisiner utenfor sikkerhetstiltakene som er overholdt av lisensierte medikamentbutikker. Mange risikable medikamentbutikker på nettet benytter seg av falske “storefronter” for å ligne akkrediterte apotek eller for å få deg til å tro at medisinene deres stammer fra nasjoner med høy sikkerhet og sikkerhetsstandarder.

Disse medisinene kan være falske, endte eller på annen måte risikabelt for deg og også familien din. Hvordan kan du fortelle om en online medisinbutikk opererer legitimt?

Er ikke sertifisert i U.S. så vel som av ditt statsstyr for narkotikabutikk. Ikke ha en akkreditert farmakolog på personell for å adressere dine henvendelser. Send ut medisiner som ser annerledes ut enn det du mottar i din normale medisinbutikk, eller dukker opp i produktemballasje som er skadet, skadet, på et internasjonalt språk, har ingen utløpsdag eller er utløpt.

Belaste deg for varer du aldri har kjøpt eller mottatt. Ikke gi klare skapte beskyttelse av din individuelle og økonomiske info. Selg informasjonen din til andre nettsteder. Disse medikamentbutikkene markedsfører ofte medisiner som kan være farlige fordi de kan: ha like godt eller utilstrekkelig med den aktive ingrediensen du trenger for å behandle tilstanden din eller problemet.

Den store kolesterolmyten inkluderer nå 100 oppskrifter for … Grunnleggende forklarte

Inkluder feil ingredienser eller forskjellige andre skadelige materialer. Den aktive komponenten i et akseptert medikamentprodukt er det som gjør https://mannligapotek.com/kamagra-kjope/ medisinen pålitelig for helseproblemet eller tilstanden det er planlagt å håndtere. Hvis en medisin har uidentifiserte aktive komponenter, kan det komme til kort å ha den tiltenkte innvirkningen, kan ha en uforutsett kommunikasjon med forskjellige andre medisiner du tar, kan skape farlige sidesultater, eller kan skape forskjellige andre alvorlige helseproblemer, for eksempel betydelige allergier.

Det er metoder du kan identifisere et sikkert nettbutikk på nettet. Disse apotekene: trenger alltid resept på en medisinsk fagperson. Er lisensiert med et statlig apotekstyre.

“Du kan ha en lege for medisinsk omsorg til å sende et manus til et nettbutikk for en påfyllingsordre, men ikke et helt nytt manus,” uttaler Parker. Hvis du trenger en ny medisin eller påfyllene dine på et tilbakevendende medikament er fullført, må du helt sikkert ha et virtuelt besøk for at de skal utvikle eller gjenopprette reseptene dine, inkluderer han.

Det er bare et pålitelig middel til å håndtere en påfyll, “legger Parker til. I dag er det også en rekke elektroniske medisiner og systemer som leverer enda mer av en direkte-til-forbrukerteknikk, inkludert HIMS, hennes, Lemonaid, samt strålende, Rx. Generelt er disse plattformene rettet mot spesifikke kunder som ønsker å spare penger på medisiner for kroniske tilstander, eller for en medisin som er livsstilsdrevet som for impotens, tap av hår eller prevensjon, sier Parker.

No Comments

Post A Comment